22 Ekim 2018 Pazartesi

Linda Hamilton Terminatöre Geri Dönüyor


25 yıl aradan sonra Linda Hamilton, Terminatör dünyasına geri dönüyor. Skydance ve Paramount’un ortak yapımı olan ünlü bilim kurgu serisinin yaratıcısı James Cameron, özel bir etkinlikte Hamilton’un tekrar ekibe dahil olacağını duyurdu.
Cameron yaptığı açıklamada “Kötü adamları öldüren 50, 60 yaşlarında pek çok adam var fakat hiç kadın yok.” diyerek aksiyon filmlerindeki kadın oyuncuların azlığına değindi. Cameron, Sarah Connor’u filme tekrar dahil ederek aksiyon filmlerindeki kadın ana karakterlerin önemini vurgulamayı umduğunu belirtti.
Deadpool filminin de yapımcılığını yapan Tim Miller’ı yönetmen olarak göreceğimiz devam serisi 1991’den sonra ilk kez Schwarzenegger, Hamilton ve Cameronbuluşmasıyla köklerine dönecek. Cameron’un Skydance ile birlikte yapımcılığını, Paramount’un dağıtımını üstleneceği ve Fox’un uluslararası alanda ele alacağı film, Cameron’un hazırladığı bir hikayeye dayanıyor. James Cameron ve Tim Miller kapsamlı bir hikayenin işleneceği üçlemenin hazırlanması için bir yazarlar odası hazırladılar. Daha önce Cameron ile beraber çalışan David Goyer de bu odanın içinde yer alıyor.


Kaynak : https://selcuksofta.tumblr.com/post/179286288243/25-y%C4%B1l-aradan-sonra-linda-hamilton-terminat%C3%B6r

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder