22 Ekim 2018 Pazartesi

Ünlülerin Yaptığı Zararlı Diyetler diyetciniz



Ünlülerin Yaptığı Zararlı Diyetler – Kurtulmak istenilen kiloların çok fazla olması durumunda uzmanlardan yardım alınması gerekir. Fakat bunun farkında olduğu halde çabuk sonuçlar almak için çok zararlı yöntemler kullanılmaktadır. Bu zararlı yöntemlerin arasında her zaman göz önünde bulunduklarından dolayı ünlülerin yaptığı zararlı diyetler bulunmakta. Bu diyetler istenilen sürede istenilen kilo kaybını sağlamasının yanında çok ciddi sağlık sorunlarını da beraberinde getirmekte.
İlaçlardan Destek Alınan Diyet Yöntemleri
Bazı ünlüler çabuk kilo verme adına şeker hastalarının kullandığı insülini kullanmakta. İnsülin vücutta bulunan karbonhidrat oranını dengelemesinin yanı sıra yağ oranını da ciddi oranda azaltmakta. Fakat kilo vermek adına bilinçsiz bir şekilde kullanılan insülin, şeker hastalığına neden olabilmekte.
Ayrıca idrar iğnelerini de vücutlarına enjekte ettiren ünlüler de mevcut. Her ne kadar iğrenç bir yöntem olarak bilinse de, hamile kadınların idrarlarının metabolizmayı hızlandırıcı etkisinden destek almak için bu yönteme oldukça başvurulmaktadır. Tabi bunun yanında idrarda bulunan bakterilerin hastalıklara neden olabileceği de söz konusu olmakta.

Ünlülerin Yaptığı Zararlı Diyetler

Şeker ve Alkolü Diyet Yöntemi Olarak Kullanmak
devamı : https://diyetciniz.com/unlulerin-yaptigi-zararli-diyetler/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder