17 Ocak 2019 Perşembe

Paykasa


Paykasa Tercih Sebepleri ve Avantajları


Son dönemlerin en çok hareket gören sektörlerinden biride sanal kartlar ve online ödeme yöntemleri. Bunun aslında sebebi internet alışverişlerinin geçtiğimiz yıllara nazaran kat kat artmasıdır. Siber güvenliğin üst seviyelerde olduğu fakat çağımız teknolojilerinin genellikle bir açıklarının olması ödeme yöntemlerinin güvenliğini risk altına alabiliyor. Sektör bu durumda otomatik olarak bazı güvenlik önlemleri getiriyor. Bunlardan bir tanesi ön ödemeli kartlar ve bu kartların en çok tercih edileni ise Paykasa olmaktadır.
Paykasa fiyatlarını euro üzerinden belirliyor bu nedenle de sizin paketler halinde bu kartı alabilmek gibi bir lüksünüz var. Alım işleminiz sırasında size verilecek kodu alışverişlerinizde kullanmanız gerekiyor. bu kod sizin şifreniz niteliğinde ve hızlı bir şekilde alışveriş yapmanıza olanak sağlıyor. Üstelik kişisel bilgilerinizi de üçüncü bir kimseyle paylaşmanız gerekmiyor. Ucuz Paykasa aldığınız da ise normal kredi kartında ne tür alışveriş yapıyorsanız aynısını yapabiliyorsunuz. Anlaşmalı olan firmalar var ve bu firmalardan rahatlıkla alışverişinizi tamamlıyorsunuz. Bu firmalar ise yalnızca ülkemizde değil dünyanın pek çok noktasında bu nedenle de alacağınız ürünü kredi kartım üzerinden para çekerler mi korkusu olmadan yapabiliyorsunuz.
Paykasa kartlarının sizler için sunmuş olduğu bu üstün güvenlikli dijital kodlar sayesinde ödemelerinizi güvenle yapabilirsiniz. Hatta bu kartları satın aldıktan sonra saklayabilir 1 yıl boyunca dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Paykasa kullan at mantığı ile işleyen ve dijital olarak teslim edilen kartlardır. 16 haneden oluşan pin kodunuzu ödeme yapmak istediğiniz siteye tutarı belirterek girmeniz halinde saniyeler içerisinde ödemeniz karşı tarafın hesabına geçer. Paykasa kartları ile ödeme yaparken aynı zamanda bu kartları bozdurmanızda mümkündür. Bir hediye kartı olarak paykasa kartı almış olabilirsiniz ve bu kartınızı anında nakite dönüştürmek için resmi paykasa bayileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder