12 Nisan 2017 Çarşamba

PATH nedir ?

https://selcuksofta.wordpress.com/2017/04/12/path-nedir-yakin-arkadaslarin-ve-ailen-icin-ozel-paylasim-alani/




Gün geçmiyor ki Sosyal ağlar arasında ki kıyasıya rekabet devam etmesin.  Path diğer sosyal ağlara oranla farklı ve mobil sosyal ağı olmayı hedefleyen sayılı sosyal arasındadır.
Google ‘ın 100 milyon dolarlık satın alma teklifini geri çeviren Path bu vesile zaten adından yeterince söz ettirdi.

150 arkadaş sınırı olan ve sadece mobil destekli bir sosyal ağ. Doğal olarak bu ağı kullanabilmeniz için iPhone veya Android işletim sistemi olan akıllı telefona ihtiyacınız bulunmaktadır.
Kurucu ekip içinde Path için Facebook ‘tan ayrılan Dave Morin, Napster geliştiricisi Shawn Fanning gibi usta isimler de var.

Diğer sosyal ağlara oranla ailenizi ve yakın çevrenizi takip ermenizi sağlar. Doğal olarak kişisel paylaşımın önemini de buradan anlıyoruz.

Görüntü olarak Facebook ‘un Timeline ‘a benzeyen bir sayfası var. Anlık fotoğraf, video, müzik, konum bilgisi ve normal ileti paylaşımları yapabilirsiniz.

Path kullanabilmek için Android, iOS veya Windows Phone işletim sistemine sahip olan mobil cihazınız üzerinden Path’ in resmi uygulamasını indirmeniz ve ardından kayıt işlemini tamamlamanız gerekiyor.

Diğer sosyal ağlarda olduğu gibi Path içerisinde profiliniz ve zaman tüneliniz bulunuyor. Paylaşımlarınız, fotoğraflarınız ve videolarınız bu profil sayfası içerisinde sıralanıyor. Path hala gelişmekte olan ve ülkemizde çok az kullanıcıya sahip olan ama dünyada ünlü bir popüler ağ.

Selçuk Softa

https://selcuksofta.wordpress.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder